2017.05.11

Ingen gör det som vi

Vi är ett framgångsrikt företag som letar efter brinnande stjärnor. Du kommer till en professionell miljö där du får möjligheten att ta ansvar, påverka och utvecklas. För oss är det viktigt att du vill vara med och bygga ett företag kring en grym ide, samtidigt som du stärker din egen kompetensprofil. Vi tror att lösningen på ett komplext problem inte finns i en konsult, utan gemensamt.

Tagore hjälper företag och organisationer att nå verksamhetsresultat i komplexa frågor relaterade till IT. Många företag vill öka tillväxten och/eller reducera kostnader. Frågan många har är hur skall det göras på mest effektiva sätt givet den situation de befinner sig i? Detta ger möjligheten till många spännande och prioriterade projekt.

Vi är i grunden välutbildade ingenjörer som kan mer om styrning och ledning än IT-konsulten och mer om IT än managementkonsulten. Vi vet att teknikrelaterade val i kombination med styrning och ledning utifrån ett verksamhetsperspektiv kan vara helt avgörande för lönsamheten och effektiviteten hos verksamheten.

Vi är oberoende experter inom våra kompetensområden och ser utveckling som en naturlig del av vårt yrke, vi försöker ofta bryta ny mark med beprövad erfarenhet.

Tjänsten

Vi söker dig som brinner för projektledning och förändringsledning. Projekten kan ha olika typer av fokus som exempelvis förstudie, implementation, upphandling, uppgradering etc och pågå över en längre tid. Du kommer att arbeta nära din uppdragsgivare.

Din profil

Vi ser gärna att du arbetat som projektledare i minst 4 år och du har även gjort något annat inom området tidigare (ca 3 år). Du har akademisk examen inom teknik men gärna också ekonomi. Du har ett genuint intresse för att förstå verksamheten ur ett icke-tekniskt perspektiv. Du bör ha arbetat med fler än 1 projektstyrningsmetod. Som person är du kommunikativ och har förmågan att leda och motivera andra. Du är resultatorienterad och förstår vikten av att planera. Att vara driven och se möjligheter kommer vara en förutsättning för rollen.

Hos oss utvecklar du våra kunder och dig själv!

Vi är oberoende experter inom våra kompetensområden och ser utveckling som en naturlig del av vårt yrke, vi försöker ofta bryta ny mark med beprövad erfarenhet.

För mer information kontakta vår partner Anders Ohlsson

Anders.ohlsson@tagore.se +46 70 253 08 61

Vi är alltid intresserade av duktiga individer så skicka gärna ditt CV och personliga brev omgående till rekrytering@tagore.se

Vill du bli kontaktad?

Klicka på knappen och fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.

Visa formulär