En partner att lita på

Vi skapade Tagore för att samla erfarna kompetenta konsulter som drivs av att skapa resultat och som förstår att det skapas genom vårt sätt att vara och behandla vår omgivning. Vi eftersträvar en hög grad av förtroende och tillit i vår relation med såväl medarbetar som kunder och det genomsyrar vårt sätt att vara och agera.

I vårt arbete fokuserar vi på tre saker, skapa resultat, agera korrekt och värna om vår integritet. När vi lyckas kombinera dessa tre så når vi vårt mål, nämligen att upplevas som en förtroendeingivande partner. Vi får kunder som vill arbeta med oss!

Vi är kanske naiva men vi tror att kunder värdesätter en konsultbyrå som det går att lita på.Om du vill höra mer om oss eller jobba hos oss, tveka inte att kontakta mig

Benny Lundberg
CEO, Advisor & Partner

För kontaktuppgifter, klicka här.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur

"Allt som sägs på latin låter djupsinnigt"

Fyra snabba om Tagore

1

Företaget startades utifrån idén om att förtroende är nyckeln till framgång hos både kunder och medarbetare.

2

Vi är oberoende och kan mer IT än den vanliga managementkonsulten samtidigt som vi kan mer om ledning och styrning än IT-konsulten.

3

Vi ser oss som trevliga glädjedödare. Vi har insikten om att balansera förmåga och förväntningar som en del i att hitta bästa strategin för ett lyckat resultat.

4

Vi är som bäst när det blåser kallt, verksamheten är frustrerad, leveranserna sinar och leverantörerna är besvärliga, det vill säga när det är riktigt tufft och svårt!

Vill du bli kontaktad?

Klicka på knappen och fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.

Visa formulär